Dvorana slávy slovenskej medicíny SLS : (2013-2024) : účelová publikácia vydaná pri příležitosti 55. výročia Slovenskej lekárskej společnosti - Breza, Ján; Bernadič, Marián; Mácová, Želmíra (Slovenská lekárska spoločnosť, 2024)
Publikácia sa zameriava na dejiny Slovenskej lekárskej spoločnosti a na významné osoby slovenského lekárstva. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: History, 20th Century; Famous Persons; Československo; lékaři; Slovakia; Physicians; dějiny 20. století; společnosti lékařské; Societies, Medical; Medicine; History, 21st Century; Art; Slovenská republika; umění; Czechoslovakia; lékařství; dějiny 21. století; dějiny lékařství; významné osobnosti