Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin (Český normalizační institut, 2007)
Směrnice, které se zaměřují na hygienu potravin ve výrobním průmyslu.
Keywords: hygiena práce; Food Safety; Occupational Health; hygiena; zemědělství a potravinářství; bezpečnost potravin; Food Industry; Česká republika; potravinářský průmysl; Czech Republic