Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2019)
Směrnice, které se zaměřují na řízení bezpečnosti potravin v potravinovém řetězci.
Česká technická norma
Keywords: hygiena; bezpečnost potravin; Evropa; Food Handling; Safety Management; Czech Republic; Europe; manipulace s potravinami; řízení bezpečnosti; Česká republika; zásobování potravinami; zemědělství a potravinářství; Food Supply; Food Safety