Samovyšetření prsu (Mamma HELP, 2014)
Informační leták, který se zaměřuje na metodu samovyšetření prsu a prevenci nádorových nemocí. Určeno široké veřejnosti; ženám.
Keywords: zdravotní výchova; preventivní medicína; Breast Neoplasms; nádory prsu; onkologie; Breast Self-Examination; samovyšetření prsu