Biopsychosociálne aspekty onkológie - Bencová, Viera (Univerzita Komenského v Bratislave, 2024)
Vysokoškolská učebnica, ktorá sa zameriava na biopsychosociálny model starostlivosti v onkológii.
Keywords: nádory; Models, Biopsychosocial; paliativní péče; Communication; biopsychosociální modely; psychoonkologie; Neoplasms; komunikace; Terminal Care; Psycho-Oncology; péče o umírající; onkologie; Palliative Care; psychologie, klinická psychologie; sociologie