Cesta naděje ke štěstí - Měšťák, Jan (Grada, 2024)
Publikace se zaměřuje na pozitivní postoj k životu, na psychologii a psychosomatiku a plastickou chirurgii. Autor popisuje své zkušenosti jako plastický chirurg. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: psychický stres; Psychosomatic Medicine; Coping Skills; copingové dovednosti; Surgeons; psychologie, klinická psychologie; chirurgové; optimismus; Beauty; dějiny 21. století; dějiny 20. století; Česká republika; plastická chirurgie; psychosomatické lékařství; Optimism; Czech Republic; krása; History, 20th Century; Stress, Psychological; History, 21st Century; Surgery, Plastic