Hodnocení ohroženého dítěte a rodiny : praktický průvodce a nástroje - Pemová, Terezie; Ptáček, Radek; Polák, Vladimír (Grada Publishing, 2024)
Příručka, která se zaměřuje na ochranu práv dětí a na prevenci zneužívání a také na hodnocení prospívání dítěte a péče o dítě ze strany rodičů. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Child Advocacy; Family; Risk Assessment; ochrana práv dítěte; rodina; Social Work; Child Abuse; hodnotící studie jako téma; péče o dítě; sociální práce; Child Development; lidská práva; Child Care; vývoj dítěte; sociologie; hodnocení rizik; zneužívané dítě; Evaluation Studies as Topic