Sociální politika - Ondrášek, Stanislav; Kozlová, Lucie; Hricová, Alena; Urban, David (Grada, 2024)
Publikace se zaměřuje na aktuální témata sociální politiky v Česku a v Evropské unii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: sociologie; Social Security; Czech Republic; European Union; sociální zabezpečení; Public Policy; Evropa; politologie, politika, zdravotní politika; Česká republika; Europe; veřejná politika; Evropská unie