Asistovaná reprodukce pro lékaře - Řežábek, Karel (Maxdorf, 2024)
Příručka, která se zaměřuje na různé metody asistované reprodukce. Určeno odborné veřejnosti.
Farmakoterapie pro praxi ; sv. 86
Jessenius
Keywords: reprodukční lékařství; asistovaná reprodukce; infertilita; Reproductive Techniques, Assisted; farmakoterapie; Infertility