Praktické postupy v anestezii - Jindrová, Barbora; Kunstýř, Jan; Bláha, Jan (Grada Publishing, 2024)
Příručka se zaměřuje na obecné i speciální anesteziologické postupy. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: porodnická anestezie; Anesthesia; Anesthesiology; peroperační komplikace; Anesthesia, Obstetrical; analgezie; Perioperative Care; perioperační péče; Postoperative Complications; Analgesia, Obstetrical; anesteziologie; pooperační komplikace; Intraoperative Complications; porodnická analgezie; anesteziologie a intenzivní lékařství; anestezie; Analgesia