Epileptologie - Brázdil, Milan (Maxdorf, 2024)
Publikace, která se zaměřuje na různé aspekty epilepsie, včetně farmakoterapie. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Epilepsy; Drug Therapy; antikonvulziva; farmakoterapie; epilepsie; neurologie; Anticonvulsants