Cestou necestou, aneb, Příběhy psychotických duší - Malá, Michaela; Možný, Petr; Bankovská Motlová, Lucie; Mičolová, Dana (Stanislav Juhaňák - Triton, 2024)
Publikace obsahuje rozhovory s lidmi, kteří žijí s psychickou poruchou, kteří se zaměřují na své zkušenosti s diagnózou i na osobní životy. Určeno odborné i široké veřejnosti.
13. komnata duše ; svazek č. 23
Keywords: psychiatrie; dějiny 21. století; Life Style; Interpersonal Relations; History, 21st Century; dějiny 20. století; životní styl; Česká republika; Persons with Psychiatric Disorders; Czech Republic; Psychotherapy; psychoterapie; duševní poruchy; interpersonální vztahy; duševně nemocní; History, 20th Century; Mental Disorders