První pomoc zážitkem - Nižnanská, Barbara; Pleskot, Robert; Štěpánek, Karel (Triton, 2024)
Studijní příručka, která se zaměřuje na první pomoc metodou zážitkové pedagogiky.
Keywords: First Aid; zážitková pedagogika; Emergency Medicine; první pomoc; Teaching; urgentní lékařství; zdravotní výchova; vyučování; Health Education