Neurorehabilitace - Řasová, Kamila (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na neurorehabilitaci.
Učební texty Univerzity Karlovy
Keywords: Neurological Rehabilitation; neurorehabilitace; neurologie; rehabilitační a fyzikální medicína