Klinická propedeutika, vnútorné lekárstvo a špecifiká ošetrovateľskej starostlivosti : pre nelekárske zdravotnícke odbory - Lacko, Anton; Hruboň, Antonín; Novysedláková, Mária; Ižová, Marcela (Vydavateľstvo Osveta, 2024)
Vysokoškolská učebnica, ktorá sa zameriava na vnútorné lekárstvo a ošetrovateľstvo. Určené pre nelekárske zdravotnícke odbory.
Keywords: vnitřní lékařství; Nursing; Internal Medicine; ošetřovatelství