Čeští veterinární lékaři a jejich Komora v letech 1920-2020 : jedno sto pozoruhodných let - Červený, Čeněk; Vavruša, Tomáš; Grym, Martin; Matušina, Petr; Rejnek, Vladimír (Amaprint - Kerndl, 2020)
Almanach, který se zaměřuje na dějiny veterinářství a veterinární komory v Československu a Česku v letech 1920-2020. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: veterináři; Veterinary Medicine; Česká republika; společnosti veterinářské; Czech Republic; Czechoslovakia; dějiny 20. století; veterinární lékařství; Societies, Veterinary; History, 20th Century; History, 21st Century; dějiny 21. století; Československo; Veterinarians