Alternativní metody v praxi porodní asistentky - Dušová, Bohdana; Greplová, Kateřina; Konderlová, Kateřina (Ostravská univerzita, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na alternativní metody v porodní asistenci.
Skriptum
Keywords: gynekologie a porodnictví; porodní asistentky; alternativní lékařství; Nurse Midwives; komplementární terapie; Parturition; Complementary Therapies; porod