Chirurgia štítnej žľazy - Brychta, Ivan (Herba, 2024)
Publikácia sa zameriava na chirurgickú liečbu chorôb štítnej žľazy. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: pooperační komplikace; nemoci štítné žlázy; endokrinologie; Thyroid Diseases; endokrinní chirurgické výkony; chirurgie; Endocrine Surgical Procedures; Postoperative Complications