Duševní zdraví a životní styl - Blažejovská, Tereza; Jarkovská, Karolína; Kučera, Matěj; Müller, Matyáš; Nesládek, Michal (Národní ústav duševního zdraví, 2022)
Brožura a příručka, která se zaměřuje na léčbu duševních poruch pomocí zdravého životního stylu. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Self Care; duševní zdraví; podpora zdraví; péče o sebe; psychoterapie; Mental Health; preventivní medicína; zdravý životní styl; Health Promotion; Healthy Lifestyle; zdravotní výchova