ECMO protokol pro všeobecnou sestru intenzivní a resuscitační péče - Talašová, Kateřina (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na intenzivní a resuscitační ošetřovatelskou péči, mimotělní membránovou oxygenaci a ošetřovatelské protokoly. Určeno i odborníkům v praxi.
Keywords: resuscitační péče; ošetřovatelství; ošetřovatelská péče o pacienty v kritickém stavu; Nursing; ošetřovatelské zhodnocení; Critical Care Nursing; anesteziologie a intenzivní lékařství; Extracorporeal Membrane Oxygenation; Nursing Assessment; mimotělní membránová oxygenace; Life Support Care