Nzip.cz : když jde o zdraví, hledejte na správném místě. jak spolupracovat (Ministerstvo zdravotnictví České republiky, 2024)
Brožura informuje o novém českém online portálu, který se zaměřuje na zdravotnické informace. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Online Systems; Česká republika; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Health Information Systems; Consumer Health Information; on-line systémy; informace pro uživatele zdravotní péče; Czech Republic; Health Literacy; zdravotní gramotnost; zdravotnické informační systémy; zdravotní výchova