Medicína přírodních léčivých zdrojů : bioklimatologie, bíometeorologie, klimatoterapíe - Třískala, Zdeněk; Zálešáková, Janka; Jandová, Dobroslava (Grada Publishing, a.s, 2024)
Publikace se zaměřuje na bioklimatologii a biometeorologii; na klimatologii a meteorologii v rámci lidského zdraví. Značná část je věnovaná také klimatoterapii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: environmentální zdraví; Climatotherapy; Health Resorts; Meteorology; přírodní vědy; klimatoterapie; Environmental Health; rehabilitační a fyzikální medicína; Climate; lázně; biometeorologie; bioklimatologie; meteorologie; podnebí