Etické a právní aspekty perinatální ztráty a perinatální paliativní péče - Milfait, René; Steinlauf, Barbora (Nadace Nadání Josefa, Marie a Zdeňky Hlávkových, 2024)
Studie, která se zaměřila na právní a etické otázky spojené s perinatální smrtí a perinatální paliativní péčí. Určeno odborné veřejnosti.
Studie Národohospodářského ústavu Josefa Hlávky ; 2/2024
Keywords: právo, zákonodárství; Česká republika; Perinatal Mortality; Perinatal Death; etika, bioetika, lékařská etika; perinatologie; zákonodárství lékařské; Perinatology; perinatální smrt; Palliative Care; klinická etika; perinatální mortalita; Legislation, Medical; Ethics, Clinical; Czech Republic; paliativní péče; perinatologie a neonatologie