Smrtící medicína a organizovaný zločin : jak velké farmaceutické firmy zkorumpovaly zdravotnictví - Gøtzsche, Peter C; Smith, Richard; Fiksa, Radomír (Bodyart Press, 2022)
Publikace se zaměřuje na zločinné a neetické aktivity farmaceutického průmyslu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: zločin; Crime; nesprávné profesionální chování; Professional Misconduct; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; lékařská etika; Drug Industry; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; korupce; farmacie a farmakologie; farmaceutický průmysl; Ethics, Medical