Karcinom ledviny - Büchler, Tomáš (Farmakon Press, spol. s r.o, 2017)
Publikace se zaměřuje na různé metody léčby nádorů ledvin. Určeno odborné veřejnosti.
Farmakoterapie
Keywords: nádory ledvin; Kidney Neoplasms; nefrologie; onkologie