Farmakorezistentní stavy v psychiatrii - Látalová, Klára (Grada Publishing, 2025)
Publikace se zaměřuje na farmakorezistenci u schizofrenie, deprese, úzkosti a obsedantně-kompulzivní poruchy. Určeno odborné veřejnosti.
Psyché
Keywords: Mental Disorders; Drug Resistance; psychofarmakologie; psychiatrie; psychotropní léky; Psychotropic Drugs; léková rezistence; duševní poruchy