Diabetická čítanka - Vávrová, Helena; Vávra, Jakub; Hlaváček, Jiří (EEZY, 2024)
Publikace se zaměřuje na management diabetu mellitus u dětí. Určeno široké veřejnosti; dětem a rodičům.
Keywords: diabetes mellitus; zdravotní výchova; dítě; inzulin; Diet, Diabetic; Glycemic Control; diabetologie; diabetická dieta; pediatrie; Child; Insulin; regulace glykemie; Diabetes Mellitus