UEG Week 2024 - Michnová, Kateřina (Care Comm, 2024)
Sborník prací přednesených na kongresu, který se zaměřil na terapii idiopatických střevních zánětů. Určeno odborné veřejnosti.
Terapie v gastroenterologii ; prosinec 2024
Keywords: infliximab; Sphingosine-1-Phosphate Receptors; Inflammatory Bowel Diseases; Immunotherapy; imunoterapie; gastroenterologie; receptory sfingosin-1-fosfátu; Infliximab; idiopatické střevní záněty; etrasimod