Český a slovenský neurologický sjezd - Michnová, Kateřina (Care Comm, 2024)
Sborník článků přednesených na kongresu, který se zaměřil na imunoterapii a genovou terapii roztroušené sklerózy a spinální svalové atrofie. Určeno odborné veřejnosti.
Terapie v neurologii ; prosinec 2024
Keywords: Neonatal Screening; imunomodulační látky; ofatumumab; humanizované monoklonální protilátky; genetická terapie; Multiple Sclerosis; Antibodies, Monoclonal, Humanized; kladribin; novorozenecký screening; Genetic Therapy; Cladribine; Immunomodulating Agents; imunomodulace; Muscular Atrophy, Spinal; spinální svalová atrofie; Immunomodulation; roztroušená skleróza; neurologie