S neutropenií na domácí půdě - Blahutová, Michaela; Suchánková, Marie (Fakultní nemocnice Ostrava, 2017)
Brožura a příručka, která se zaměřuje na péči o sebe při neutropenii. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Self Care; péče o sebe; Neutropenia; neutropenie; hematologie a transfuzní lékařství; zdravotní výchova