Šok! Hrůza! Média! - Neumann, Ondřej; Berger, Vojtěch; Břešťan, Robert; Engelová, Tereza; Malecký, Robert; Rozehnal, Aleš (CPress, 2019)
Sborník příspěvků, které se zaměřují na podobu žurnalismu a masových médií v Česku po roce 1989. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Mass Media; sociologie; Československo; Czechoslovakia; sociologické faktory; Ownership; Česká republika; History, 20th Century; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Politics; Journalism; Czech Republic; History, 21st Century; vlastnictví; žurnalistika; dějiny 20. století; Sociological Factors; hromadné sdělovací prostředky; dějiny 21. století; politika