Diabetická retinopatie : patogeneze, diagnostika, prevence (Galén, 1996)
Brožura a sborník prací, které se zaměřují na různé aspekty diabetické retinopatie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Diabetic Retinopathy; oftalmologie; diabetická retinopatie; angiologie; diabetologie