Onemocnění hltanu a jícnu - Neoral, Čestmír; Stašek, Martin (We Make Media, 2024)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty nemocí hltanu a jícnu. Určeno odborné veřejnosti.
Albertova sbírka ; sv. 5
Keywords: Esophageal Diseases; nemoci jícnu; Pharyngeal Diseases; nemoci faryngu; gastroenterologie