Shrnutí a komentář randomizované studie MAJIC-PV : shrnutí studie (We Make Media, 2024)
Komentář ke studii, která srovnávala léčbu polycythaemia vera přípravkem ruxolitinib a hydroxykarbamid. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: protinádorové látky; Polycythemia Vera; Antineoplastic Agents; Hematologic Agents; hematologické látky; klinické zkoušky, fáze II jako téma; Clinical Trials, Phase II as Topic; onkologie; Hydroxyurea; hematologie a transfuzní lékařství; farmakoterapie; hydroxymočovina; Randomized Controlled Trials as Topic; Drug Therapy; polycythaemia vera; randomizované kontrolované studie jako téma