DIA encyklopedie - Edelsberger, Tomáš; Prázný, Martin (Galén, 2025)
Encyklopedie a příručka, která se zaměřuje na diabetes mellitus a jeho možné komplikace a na jejich management. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: zdravotní výchova; diabetologie; diabetes mellitus; Diabetes Mellitus; self-management; Diabetes Complications; Self-Management; komplikace diabetu