Elektronické cigarety a náplně do elektronických cigaret - Stanovení rovnoměrné dodávky nikotinu při definovaných sekvencích potáhnutí v rámci několika elektronických cigaret stejného typu (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2023)
Směrnice, které se zaměřují na dávky nikotinu v elektronických cigaretách, na testování kvality těchto výrobků. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Quality Control; Materials Testing; řízení kvality; Vaping; technika; Electronic Nicotine Delivery Systems; Nicotine; systémy dodávající nikotin elektronicky; vaping; Česká republika; Czech Republic; testování materiálů; nikotin