Videotorakoskopické a robotické plicní resekce - Mitták, Marcel; Pleskačová, Barbora (Maxdorf, 2025)
Příručka, která se zaměřuje na miniinvazivní roboticky a video asistované torakoskopické chirurgické výkony, zejména na onkologické plicní operace. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Robotic Surgical Procedures; Thoracic Surgery, Video-Assisted; roboticky asistované výkony; Minimally Invasive Surgical Procedures; pneumologie a ftizeologie; Pulmonary Surgical Procedures; miniinvazivní chirurgické výkony; hrudní chirurgie video-asistovaná; nádory plic; chirurgie plic; Surgical Oncology; chirurgie; chirurgická onkologie; Lung Neoplasms