Zachráníš-li jediného... : nejen o misích v Africe - Snížková, Magda; Maďar, Rastislav (Vyšehrad, 2025)
Publikace obsahuje rozhovor s Rastislavem Maďarem, čekým lékařem, ve kterém popisuje své zkušenosti z misií a s humanitární prací v Africe.
Keywords: Travel Medicine; misie; History, 20th Century; Afrika; lékaři; infekční lékařství; tropické lékařství; Physicians; COVID-19; dějiny 20. století; cestovní lékařství; Epidemiology; Tropical Medicine; pomoc v nouzi; Czech Republic; Africa; History, 21st Century; Česká republika; Infectious Disease Medicine; Religious Missions; Relief Work; lékařství; dějiny 21. století; epidemiologie