Výroční zpráva o činnosti NKÚ za rok 2023 : (předkládaná v souladu s ustanovením § 18 zákona č. 166/1993 Sb., o Nejvyššírn kontrolním úřadu) - Kala, Miloslav (Nejvyšší kontrolní úřad, 2024)
Závěrečná zpáva o činnosti Nejvyššího kontrolního úřadu České republiky v roce 2023. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: finanční řízení; organizace a řízení; Financial Management; Česká republika; Public Sector; Czech Republic; Government Agencies; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Organization and Administration; veřejný sektor; státní správa; vládní organizace