Chronické onemocnění povrchových žil - doporučení pro léčbu varixů a souvisejících stavů : (určeno lékařům první linie, ale i specialistům v léčbě kožních a cévních onemocnění) - Zimolová, Petra; Kachlík, David; Šlais, Marek; Karetová, Debora (Forinel Trading SE, 2024)
Brožura obsahuje směrnice, které se zaměřují na léčbu chronických žilních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: žilní insuficience; Leg Dermatoses; výkony cévní chirurgie; vény; dermatovenerologie; Vascular Surgical Procedures; varixy; Chronic Disease; farmakoterapie; Venous Insufficiency; angiologie; Veins; dermatózy dolních končetin; chronická nemoc; Drug Therapy; Varicose Veins