Ověřování nových možností hodnocení komunikačních deficitů a poruch s oporou v logopedickém výzkumu : výzkum fatických, artikulačních, neurovývojových a kognitivně-jazykových aspektů komunikačních poruch v logopedickém náhledu - Vitásková, Kateřina; Kytnarová, Lucie (Vydavatelství Univerzity Palackého, 2024)
Publikace se zaměřuje na diagnostiku komunikačních poruch v klinické logopedii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: komunikační poruchy; Communication Disorders; vývojová psychologie; Psychology, Developmental; psycholingvistika; Psycholinguistics; klinická logopedie; neuropsychologie; Neuropsychology; logopedie, klinická logopedie; Speech-Language Pathology