Arteriální hypertenze : diagnostické a terapeutické aspekty - Widimský, Jiří (Česká lékařská společnost J.E. Purkyně, 1999)
Brožura se zaměřuje na diagnostiku a léčbu arteriální hypertenze. Určeno odborné veřejnosti.
Praktický lékař, ISSN 0032-6739 Ročník 99, tématická příloha, červen, 1999
Keywords: Hypertension; vnitřní lékařství; hypertenze; angiologie