II. český hematologický a transfuziologický sjezd : 12.-15. září 2021 : sborník abstraktů (Česká lékařská společnost J.E. Purkyně, 2021)
Sborník abstraktů prací přednesených na sjezdu, který se zaměřil na hematologii a transfuzní lékařství. Určeno odborné veřejnosti.
Transfuze a hematologie dnes, ISSN 1213-5763 Ročník 27, supplementum 2, 2021
Keywords: Transfusion Medicine; Blood Transfusion; krevní nemoci; hematologie a transfuzní lékařství; Hematologic Diseases; hematologie; Hematology; krevní transfuze; transfuzní lékařství