Adherence k medikaci kardiovaskulárních onemocnění v praxi - Jelínek, Libor; Genzor, Samuel; Václavík, Jan (Grada Publishing, a.s, 2025)
Publikace se zaměřuje na dodržování a nedodržování farmakoterapie kardiovaskulárních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: kardiovaskulární nemoci; Cardiovascular Diseases; Medication Adherence; farmakoterapie; adherence k farmakoterapii; kardiologie