Farmakoterapie srdečního selhání - Vítovec, Jiří; Špinarová, Monika; Chaloupka, Anna; Lábr, Karel (Grada, 2025)
Publikace, která se zaměřuje na metody farmakologické léčby srdečního selhání. Určeno odborné veřejnosti.
Farmakoterapie pro klinickou praxi
Keywords: kardiovaskulární látky; farmakoterapie; kardiologie; Heart Failure; srdeční selhání; Cardiovascular Agents