Nízkopříjmové rodiny s dětmi - Höhne, Sylva; Paloncyová, Jana; Křečková-Tůmová, Naděžda (RILSA, 2024)
Studie se zaměřuje na ekonomickou a sociální situaci českých rodin, které pobírají přídavky na dítě, zejména na podobu péče o dítěte. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Child Care; příjem; péče o dítě; Self Report; mzdy a přídavky; Low Socioeconomic Status; Income; Family; zpráva o sobě; Life Style; Czech Republic; rodina; podpora z veřejných prostředků; životní styl; Public Assistance; Česká republika; nízký socioekonomický status; sociologie; Salaries and Fringe Benefits; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; dítě; Child