Prevence kardiovaskulárních onemocnění : vaše srdce, váš život - Soška, Vladimír (Laboratoires Fournier, 1994)
Publikace obsahující prezentaci, která se zaměřuje na různé kradiovaskulární nemoce a na jejich prevenci a rizikové faktory. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Cardiovascular Diseases; rizikové faktory kardiovaskulárních chorob; kardiologie; primární prevence; kardiovaskulární nemoci; preventivní medicína; Heart Disease Risk Factors; Primary Prevention