Koncept "harm reduction" jako součást onkologické prevence : souhrn aktualit publikovaných v časopisu Klinická onkologie 2023-2025 (Care Comm, 2025)
Brožura je sborníkem prací, které se zaměřily na harm reduction prevenci nádorových nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Terapie v onkologii ; duben 2025
Keywords: onkologie; nádory; Harm Reduction; Primary Prevention; Neoplasms; Secondary Prevention; sekundární prevence; preventivní medicína; primární prevence; snížení rizika poškození