Antibiotika - Veselý, Jan (Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, 2023)
Brožura, která se zaměřuje na antibiotické látky a související témata z přírodních věd. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Anti-Bacterial Agents; přírodní vědy; farmacie a farmakologie; antibakteriální látky