Radiační onkologie v kostce - Soumarová, Renata (Grada Publishing, 2025)
Publikace se zaměřuje na radiační onkologii a na možnosti radioterapie nádorových nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: nádory; Radiation Oncology; radiační onkologie; radioterapie; onkologie; Neoplasms; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Radiotherapy